Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Сен Мартен

Имот за продажба в Свети Мартин

Свети Мартин е част от Северните вятърни острови в Карибско море. Тя включва две отделни страни, разделени между северната френска част, наречена Сен Мартин, и южната нидерландска част, Sint Martee.

С неотдавнашния бум на недвижими имоти възможностите за инвестиции в недвижими имоти в Свети Мартин никога не са били по-добри. Има много малко ограничения, когато искате да инвестирате.

Можете да купите имоти за продажба в Сент Мартин от ваше име или от името на фирма. Лични или бизнес профили могат да се откриват в местни банки. Общо взето, процесът на закупуване на недвижими имоти в Свети Мартин е съвсем прост.

Френският пазар на недвижими имоти в Сент Мартин е малко по-различен от нидерландската страна на острова. На френския Свети Мартин сделките с недвижими имоти винаги се управляват от нотариуса, който отговаря за изготвянето на окончателния акт и за получаването на всички съответни изследвания на имота.

Най-голямата разлика в холандската страна е, че от френската страна има годишни данъци върху имота, годишни туристически данъци и значителни данъци върху капиталовите печалби. Пазарът на недвижими имоти в Сент Мартин има много интересни възможности за продажба на имоти в свети Мартин.

Площ, пълна с имоти за продажба в Сейнт Мартин, е престижната зона на Oyster Pond в Dawn Beach, живописен район на карибския остров Сен Мартин. Фантастичните гледки към Атлантическия океан и съседния Карибски остров Свети Барт са силната точка на този остров с изглед към плажа. Поради уникалното местоположение, вие сте заобиколен от лагуна на север и океана с красив бял пясъчен плаж на юг.

Ако мечтата ви е да се отпуснете във вашия апартамент, вила или вила на острова, ако искате да закупите имот за продажба в Свети Мартин, ние предлагаме пълна островна собственост за търсене на всеки бюджет и начин на живот. Нашата цел е да осигурим най-високо качество на обслужване, докато преследваме перфектния островен имот за продажба или отдаване под наем.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Разположена в края на залива Бекия в Гренадини, тази изключително разположена вила на брега се състои от две сгради. Основната къща с 5 спални и 5 ба...
Cod. 39897

За продажба Строителен терен, Сен Мартен, saint-martin, Saint Martin, 17 rue de l'Escale

606,298.00BGN
За продажба
Строителен терен

2125 m²
СГРАДА ЗЕМЯ ОТ 2125 м² СГРАДА 100 мл от плажа, близо до магазини ПРАВНА ПРОДАЖБА БЕЗ АГЕНЦИЯ.
Cod. 2317

За продажба Земеделска земя, Сен Мартен, saint-martin, Saint Martin, Riberiao da ILha

860,552.00BGN
За продажба
Земеделска земя

95000 m²
ПРОДАЖБА: Парцел
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB